Retourbeleid

Retourbeleid van Reims The Label

Bij Reims The Label zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en een uitzonderlijke klantenservice. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop. We doen ons best om uw retourervaring soepel en efficiënt te maken.

Algemene retourvoorwaarden:

  1. Retourtermijn: Klanten hebben het recht om hun producten binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren.

  2. Ongebruikte en onbeschadigde producten: Retourzendingen moeten in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn en moeten alle originele labels en verpakkingen bevatten.

  3. Uitzonderingen: Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten, evenals producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd, zoals oorbellen.

Retourprocedure:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via [e-mailadres] om uw retourzending aan te melden. Vermeld uw bestelnummer, naam en het item dat u wilt retourneren.

  2. Zodra uw retouraanvraag is goedgekeurd, ontvangt u instructies voor het retourneren van het product.

  3. Stuur het product terug naar het opgegeven retouradres. Zorg ervoor dat het product veilig is verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.

  4. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de verwerking van uw retourzending.

Terugbetalingen:

  1. Zodra uw retourzending is goedgekeurd en verwerkt, wordt het bedrag teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt voor uw aankoop.

  2. Houd er rekening mee dat de terugbetaling tot [aantal dagen] kan duren, afhankelijk van uw bank of creditcardmaatschappij.

Kosten van retournering:

  1. De kosten voor het retourneren van producten zijn de verantwoordelijkheid van de klant, tenzij het product defect is of als gevolg van een fout van onze kant.

Vragen en ondersteuning:

Bij vragen over ons retourbeleid of voor ondersteuning bij het retourneren van een product, neemt u contact op met onze klantenservice via email 

Houd er rekening mee dat we ons best doen om klanten tevreden te stellen en retouren tot een minimum te beperken. We vragen klanten om hun aankoop zorgvuldig te overwegen voordat ze een bestelling plaatsen. We waarderen uw begrip en samenwerking.

Dit retourbeleid is van kracht vanaf 1-1-2024 en kan worden bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving. Klanten wordt aangeraden om regelmatig onze website te controleren voor eventuele updates.